"Liefhebber of talent, we delen dezelfde passie": Dat is waar WV Meteoor Assen-Roden voor staat!

Of je het nou gezellilg vind om mee te doen met onze wegtrainingen op dinsdag en donderdag, of dat je wil gaan voor de Nederlandse Kampioenstrui, iedereen is welkom!

 

Jeugdcategorie

Als je 7 jaar bent kan je al lid woren van onze vereniging. We leren je hoe je goed op je fiets zit, hoe je moet sturen, hoe je in een peloton rijdt en nog veel meer!

Onze jeugdleden van 7 t/m 14 jaar trainen elke dinsdag en donderdag (vanaf dat de zomertijd is ingegaan tot dat de laatste wegwedstrijd is verreden) op en in de omgeving van de wielerbaan aan de Stadsbroek in Assen. De trainingen beginnen om 18:30 uur en eindigen om 19:30 uur.

Er wordt getraind in verschillende niveaugroepjes, zodat iedereen traint in de groep die het beste bij hem/haar past.

Wil je meer informatie of een keertje meetrainen (op een leenracefiets)?

Neem contact op met onze jeugdcommissie: jeugdcommissie@meteoor-assen-roden.nl

 

Opleidingsgroep

Tevens bieden wij als de zomertijd is ingegaan op de dinsdag en donderdag van 18:30 uur tot ongeveer 20:30 uur trainingen aan voor leden die ouder zijn dan 14 jaar tot een leeftijd van 18 jaar. Dit is dus de training voor nieuwelingen en junioren. In het winterseizoen wordt er in het weekend een duurrit georganiseerd om de conditie op pijl te houden.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of wil je een keer meerijden met deze groep?

Neem contact op met onze opleidingscommissie: opleidingscommissie@meteoor-assen-roden.nl

 

Amateurs

Vanaf 18 jaar kom je in de categorie sportklasse (heren), amateurs (dames/heren), belofte (onder 23) of elite (23 en ouder). Wil jij graag meer gericht trainen en mogelijk ook wedstrijden rijden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Als de zomertijd is ingegaan trainen wij doordeweeks in de avond op dinsdag- en donderdag. In de winterperiode maken wij op de zaterdag een duurrit van 9:30 uur tot ongeveer 12:00 uur.

Wil je een keer meetrainen? Mail naar secretaris@meteoor-assen-roden.nl voor meer informatie.

 

ID-cycling

Sinds 2019 hebben bieden wij ook trainingsmogelijkheden voor wielrenners met een verstandelijke beperking.

Klik hier voor meer informatie.